Friday, October 19, 2007

Fotograf, Paszport i Firma...

Tyle nowych rzeczy dzieje się w życiu Helutka...

W środę Helutek poszedł z Mamą i Tatą do Fotografa. A ponieważ każde wyjście z domu wpędza Helutka w głeboki sen, to Fotograf musiał się nieźle nagimnastykować, by uchwycić twarz Helutka z szeroko otwartymi oczyma. Ale udało się i wczoraj, już ze zdjęciem, złożyliśmy w polskim konsulacie podanie o paszport. Jak już Mama nacieszy się Helutkiem i spokojem w domu, to poleci z nim do Polski i będzie go wszystkim pokazywać :)

Dzisiaj Mama poszła z Helutkiem do Firmy. Wszyscy przybiegli i się zachwycali, i chcieli dotykać, głaskać i całować, chcieli brać na ręce i kołysać, ale Mama bardzo Helutka pilnowała. Mama jest święcie przekonana, że wszyscy jej Helutka zazdroszczą...

Mama lubi kolegów z Firmy. Oni kupili Helutkowi dużo pięknych i drogich ubranek, a Mamie posłali do domu kwiaty i gratulacje. Dlatego Mama będzie czasami do Firmy chodzić i chwalić się Helutkiem...

A Pani Położna jest na urlopie i przyjdzie do nas dopiero we wtorek. Mama bardzo lubi Panią Położną, bo Pani Położna za każdym razem Mamę chwali :)

A to jest Helutka ulubione miejsce do spania...

Tolik nových věcí v životě Helenky,

Ve středu jsme byli s Helenkou u fotografa. Protože při každé vycházce Helenka tvrdě usíná, musela jsme se všichni s hodně snažit Helenku probudit, aby paní fotografka mohla udělat fotku, na které má Helenka otevřené oči. To se nám podařilo, a tak jsme mohli na polském konzulátu zažádat o Helenčin polský pas. Až se mamka dostatečně užije Helenky a domácího klidu, poletí do Polska, aby Helenku všem mohla ukázat.

Dneska byla mamka s Helenkou v práci. Bylo potřeba Helenku kolegům ukázat, když byli tak hodní a koupili Helence tolik hezkých šatiček a hraček a ještě poslali mamce domů gratulaci s velkou kytkou. Všichni ve firmě byli nadšeni, chtěli se Helenky dotýkat, hladit ji, brát ji do náručí a chovat, mamka ale na všechno dávala pozor. Mamka si je jistá, že ji všichni Helenku závidí.

Porodní asistentka je na dovolené a přijde až v úterý. Mamka ji má moc ráda, protože vždycky když přijde tak mamku jenom chválí. A na závěr ukázka Helčina oblíbeného místa do spánku…


3 comments:

miko said...

Ciocia i Wujek Helutka nie moga sie doczekac kiedy Helutek pojdzie z nimi na jakas impreze. Helutek moze tez wziac swoj paszport i zrobic w niedziele wielka kupe na kaczuszki a potem ostentacyjnie zasnac.

Kolečci said...

Helutek idzie jutro robic kupe w konsulacie i ma wielka nadzieje spotkac tam Ciocie i Wujka Bärskich! Do zobaczenia :)

Anonymous said...

Nevěříme,že se podařilo zachytit Helutka z otevřenýma očima!Takové fotky nejsou!:-))
My chceme taky Helutka vidět,chovat,pusinkovat,šimrat,rozmazlovat,vozit , houpat.... !!
Poletí s ním maminka taky do Česka?
Doufáme,že volby dopadly podle představ Helutka ( nebo tam byla fakt jen udělat "velkou kupu"?
G. a spol.