Thursday, November 8, 2007

Do Helutka przyjechała Babcia...

6 comments:

Anonymous said...

A dzis spacerek do Westparku i spanko caly dzien, jak na zalaczonym obrazku,babcia

buffouns said...

Toz mate pekne miminko, blahoprejeme! Jen v te polstine si jeste moc nepocteme... :-) My mame ted 4 a pul mesicni holcicku Agatku, viz http://picasaweb.google.com/buffouns
tak hodne zdaru prejem!

Adam a Katka a Agatka

Anonymous said...

A dzisiaj babcia jest sama z H, bo Rodzice gdzies poszli.A rano bylysmy na pierwszej wizycie u lekarza i Pani Dr powiedziala babci, ze H jest Perfect i Super i robila z H rozne cwiczenia. A pozniej byl Westpark,potem Bawariapark i pierwszy w zyciu H snieg.

Anonymous said...

Hej hej!
Och, jak Helutek urosl, jak dorosleje! A juz z tym Smokiem w buzi to taki Helutek-Star, ze kazdy facet pada na kolana! Czekamy tu na helutka i Rodzicow. Tymczasem niech naciesza sie soba z Babcia.
Caluski dla calej Rodzinki!
-Ciocia Ania

Anonymous said...

Znowu babcia jest z H one to one, bo Rodzice maja freedom.Poszli gdzies wystrojeni. Zobaczymy o ktorej wroca.A H spi jak Aniolek i tylko sie usmiecha przez sen.Dobranoc Aniolku.

Anonymous said...

Ještě má postýlka nějakou závadu,nebo už do babička Helenkce vysvětlila,že na rameni se spinká jen někdy,výjimečně?Rodiče si to hodně užívají,asi si budou chtít babičku doma nechat ,že?A kdo hlídal v pondělí,když máma byla cvičit?Teď pojede v pondělí máma do cvičení ne na kole,ale na běžkách!!Aspoň u nás to tak je.To bude vzpomínka taky na staré dobré časy.(Doufám,že pojede opět na trojku a bez držení!)G.