Sunday, November 11, 2007

Helutek ma Suknie z Kwiatuszkiem...

Mama nie ma czasu pisać na Blogu, bo chodzi z Tatą na Imprezy. A ponieważ Helutek jest jeszcze Mały, to na Imprezy nie chodzi, tylko zostaje w domu z Babcią.

A Babcia przywiozła Helutkowi Suknie z Kwiatuszkiem i Helutek zaczął się Stroić :)

4 comments:

Anonymous said...

Bo Helutek to jest takie nick name, a naprawde to dziewczynka(jakby sie jeszcze ktos pytal babci dlaczego akurat Helutek.Teraz wszyscy maja nick.

Anonymous said...

Je vidět,jak to babička s Helenkou umí.Rodiče ať si chodí po šantánech-Helenka pěkně s babičkou projde všechn parky,podívá se na novou módu.Teď má šatičky jen doma,ale to bude až bude léto!Hodí si poslední model letních šatů s krajkou,ukáže odvážně lýtka,zavrtí nožkama v krásných malilinkatých střevíčkách a usměje se zpod krempy koketního kloboučku!Kluci padnou na kolena .Jen nevím,proč rodiče neberou s sebou dceru do podniků-měla by získat umělecký a společnský přehled už od začátku!Gitka

Anonymous said...

OK, Ok, ale dlaczego Piękną Helenę nazywać męskim nickiem? A jak jej się to spodoba i zechce mieć wszystko męskie? Co wtedy z sukienkami z kwiatuszkiem i głosowaniem?
Ciotko-babka PIęKNEJ HELENY OD KOLECKóW

Anonymous said...

Ach,znalazłam Cię Teresko. Nick zależy od Rodziców Pięknej Helenki,a ja jestem od kochania Jej. Zobaczymy jakie będą losy Helutka. Może jak podrośnie,to coś nowego wykombinuje, na razie bardzo się cieszymy,że Ja mamy.Pozdrowienia,D.