Wednesday, December 5, 2007

Dwa Miesiące Helutkowego Bycia Na Świecie!

Już całe dwa miesiące Helutek jest z nami! Kto by pomyślał, że już tak długo! Dzisiaj mamy piękną prawie-letnią pogodę, więc spędzamy dzień na spacerach. A wieczorem, jeśli Helutek pozwoli, Mama postara się dokończyć pisanie Historii...

2 comments:

Anonymous said...

Babcia Helutkowy Monthday spedziła w szkole.H byla oglądana na trzech kompach,a kolezanki babci chciały wszystko wiedzieć,a babcia opowiadała i też dowiadywała się różnych Historii.Również dzis babcia zabiera się do haftowania Mikołaja na Christmas 2007,a o wyhaftowanym dla H kwiatuszku,koleżanki powiedziały"bomba".
Happy Monthday Helenko,jutro pierwsze w Twoim zyciu Mikołajki!!!

Anonymous said...

Taky jsme si všichni oddechli,že všechno dobře dopadlo:-).Jak říká jedem můj kolega - takže průběh byl standardní.
Už se nedivím,že je máma pořád ospalá-chuděrka byla celý den na procházkách na čerstvém vzduchu,pak krmila Helenku,koupala Helenku,přebalovala Helenku a ještě pozdě do noci tvoří literární díla,nepostrádající vtip!To je výkon.Helenka si určitě vezme z maminky příklad,ale bude aktivní jen když to bude maminka potřebovat.:-))Helence určitě přinesl Mikuláš něco hezkého a doufáme,že vyhraje ten jackpot,co teď hýbe celým Německem.Měla by cestování ( třeba i na Mars) zajištěno na celý život.G.